BejelentésLovak világa
Lovat szeretni olyan, mint szerelmesnek lenni.Keresés a honlaponHírek
pessoa

Rodrigo Pessoa bejelentette, hogy Rebozo sérülése miatt nem vesz részt a lipcsében rendezendő Világkupa döntőn (április 27-május 1. között). Rodrigo Pessoának jelenleg nincs másik lova, amelyik helyettesíteni tudná Rebosót, ezért döntött a távolmaradás mellett. Természetesen Rodrigo ennek ellenére nem pihen, hiszen másik két lovával (Let's Fly és Rufus) már gőzerővel készül a Valenciában induló "nyitott" szezonra.

Overdose

Overdose az első számú favorit Ascotban Úgy látszik, Overdose berlini győzelme Angliában is komoly visszhangot keltett, mert a Royal Ascot kiemelkedő sprintfutama, a Group I-es King’s Stand Stakes oddsait elsőként közzétevő három angol bukméker közül jelen pillanatban kettőnél is Dózi az első favorit. Igaz, ez akár jelentős mértékben is változhat, hiszen igencsak korán vagyunk még, a nevezés első köre csak kedden zárult.

Overdose

Mikóczy Zoltánnal és trénerével, Jozef Rosivallal kísértük végig Overdose ünnepi tréningmunkáját. Ez, mivel jelenleg versenyszezonon kívül vagyunk, csupán egyetlen kör volt az alagi téli pályán, igaz ennek hossza közel négy versenytávval ér fel Overdose számára, lévén majd négy kilométeres. A napi penzum után az istállóba visszatérve pedig megkapta karácsonyi ajándékát is, aminek egy részét azonnal el is tüntette. Képgalériával!

Overdose

Még javában tart a tél, Overdose felkészítése még el sem kezdődött igazán, tervezett versenynaptára is csak márciusban fog összeállni, azonban a PannoniaOverdose.hu a télen is követte Dózi lovasainak versenyeit. Mikóczy Zoltán pedig elmondta, ha egy patkolást követően megint nem vált volna néhány napra érzékennyé lova patája, akkor az októberi milánói versenyén a világ legjobb zsokéja, Frankie Dettori ült volna rajta. Akire lehet, hogy idén is számíthat...


LinkekHello!!! Üdv a lovas oldalamon ha tetszik nyugodtan írd meg az üzenőfalra!Ha kérdésed van írd meg! Sok sikert!


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Deák Anita [ 2011-05-02 20:36 ]

Köszi Petra hogy föl tetted a verseimet!!


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!